Werkervaring Arnold Haanstra

Werkervaring

 

Vanaf 2009 heb ik de opleiding herkenbare melkveehouderij gedaan met een aantal leerzame stagebedrijven. Ik heb me sindsdien ontwikkeld tot een vakbekwaam agrarisch expert die weet waar hij het over heeft. In die periode heb ik alle voorkomende werkzaamheden op verschillende melkveebedrijven gedaan dus niets is nieuw voor me.

 

Agrarische Bedrijfsverzorger

 

Met mijn opleiding kon ik instromen bij een grote coöperatie, die continuïteit bij melkveebedrijven hoog in het vaandel had. Als er een melkveehouder ziek werd, was het mijn taak het gehele bedrijf te runnen en de volledige verantwoordelijkheid te nemen. Dit was uitdagend werk waar ik ruime ervaring heb opgedaan en geleerd heb volledig zelfstandig te werken in de agrarische bedrijfsverzorging.

 

Flexibel

 

De melkprijs daalde, dus minder werk bij veehouders. Maar met een flexibele instelling is er altijd werk. In de winter van 2015 heb ik een aantal maanden voor een steigerbouwbedrijf gewerkt, dit was leuk om te doen en ik kon mij prima redden als zijnde steigerbouwer.

 

Buitenland

 

In het voorjaar van 2016 werd mij gevraagd of ik een tijdje naar het buitenland zou willen voor een drainagebedrijf. Hierbij heb ik alle voorkomende werkzaamheden verricht op en om een verticaaldrainage machine. Voor dit bedrijf ben ik tweemaal naar het buitenland geweest, 3 weken naar België en 2 weken naar Duitsland.

Funderingstechniek

 

In het najaar van 2016 ben ik zelfstandig verder gegaan als Arnold Haanstra Dienstverlening, waarbij ik een mooie klus aangeboden kreeg bij een bedrijf in de funderingstechniek.

 

Ik ben werkzaam onder een heistelling, als heibaas, waarbij we prefab heipalen de grond in heien ten behoeve van een goede fundering in voornamelijk woningbouw.

 

Sinds maart 2018 ben ik in het bezit van het TCVT certificaat Grote Funderingsmachine. Dit houdt in dat ik bevoegd ben om Funderingsmachines te bedienen die alle vormen van funderingen kunnen realiseren.

 

Tuinonderhoud / Hovenier

 

Ook ben ik actief in het tuinonderhoud, met name bomen snoeien en kappen. Ook sierbestrating aanleggen hoort tot mijn vaardigheden. Met een hoogwerker is geen hoogte te hoog! Ook klein grondwerk met een minikraan, behoort tot mijn kwaliteiten.

 

Werkgebied

 

Mijn werkgebied is Noord Nederland: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord Holland en Flevoland.

 

Arnold Haanstra Dienstverlening

Sjouke Helfrichstraat 3

8802 VC Franeker

 

KVK 66688981

 

06 - 46463525

 

info@arnoldhaanstra.nl

 

 

Deel op social media